aiyayayayaiyiyaa~

6:34 AM ---
aishhhh~ ... kekeringan idea ni! tapi cerite yang bkal saye postkan selepas ni ialah... the cool versus pretty part 2~ yay! so untok tatapan kowank... heheehee~ saye mempersembahkan watak-wataknyer yerk~
 lee hongki~ the main character ...~
 yuri the main character too~
 miyeon~ her real name is jiyoung from kara... cantekkan?? hihhihih!
our flower boy yang boleh dikatekan jaat atau tak nak terime kenyataan~ jang keun suk... tapi dalam cerite ni jer~ dye ni mr perfect korea~ yayayayayayy~! hehe! so fans geunsuk... jangan marah aww...~ hihhiih!
Umm... tu jer kowt preview dye... oh by the way... kali ni rase-rasenyer nak buat sad ending larh pulak... so maybe kali ni someone akan maty~ tunggu kayh~ fuh! fuh! fighting!!!

0 comments: