bende2 and impian yang aku nak capai sementare still idup~ ^_^

1:07 AM ---
 Asalamualaikum sebagai pembuke bicare.. eceh! skema laak aryni~ hiihhi! Arini, dah tak ade kije sangat-sangat.. so ingat nak share laa kat korang about my dreams yang wajib! dicapai sementare idup ni.. well... kate orang , idup lawannye mati tol ark? so slagi masih bernyawe.. biar laa ade cite-cite.. $_$ ~ hehehe!
       Selagi leh capai, capai ..alang-alang dah panjat tangge, biau sampai abes tol ark?
Sesat lakk ... oN the way nak capai cite-cite laa ni! hehhe!

 Hah! jom nengok list cite-cite saye yang murni-murni + evil ni hah! lallalaa..

number 1 ~ : DAPATKAN FT ISLAND nyer tiket konsert~ yay! * mood gewdik* ngeeee~ Well... memang terkinyam sangat nak ke konsert dyeowang.. ~ lorhh.. skali skale ta de salahnyer kan? kan? well.. sume orang ade minat masing-masing.. p/s: sape laa yang baik aty nak blanje ke konsert dyeowang ni?? save money~ ngeee!

Number 2 ~ : Mesti capai cite-cite nak jadik nurse antarebangse~ t , dapatlaa tengok parents senyum sampai telinge.. tape laa... dapat nengok dyeowang happy unn jadilah.. ta de salahnye kan ketepikan cite-cite asal demi dyeowang... at least biau dyeowang senang ngan kite.. bersyukur dapat anak cam kite.. sometimes.. tak semua bende yang kite impikan akan jadi kenyataan.. tapi biar mase dan usaha menentukan laa.. hope sangat, dapat penuhkan cite-cite yang satu ni.. tapi honest laa.. sape yang tak kecut nak tinggal kat luar negare sengsowang.. lagi-lagi kat Riyad sane.. hiuu.. tapi.. bak kate orang kalau angin tak de, takkan pokok bergoyang tol tak?

Number 3 ~ : Nak kumpul duet bebanyak n pakai kete Ferrari  yang sport uwh~ ke bugatti veyron ke~ haha! Adess.. tak moleyh tahan laa tengok ferrari merah sage..~ itam ke.. uyoohh! lagi-lagi kalo girl yang bawak.. heheheh! besh!
Uwaaa~~ dapat nih... ary-ary tido dalam kete je laa nampaknye~ lala!

 Number 4 ~ : Nak bukak satu company yang bername.. AVANT GARDE EVENT MANAGEMENT  yang mane, kat situ, sume ahli keluarge n kengkawan je yang bekerje.. plus kat dalam company tuh nanti.. lengkap dengan butik , spa , catering , fashion designer , interior designer , graphic designer yang menguruskan kad jemputan.. event management ni.. tak khusus kat majlis perkahwinan je.. die akan wat semua majlis. Hope sangat-sangat impian yang satu ni tercapai.. saye akan pastikan impian ni tercapai! fighting! dalam mase yang same, selain C.E.O kat situ , saye akan menguruskan bahagian rekaan dalaman.. or maybe, C.E.O tu ayah saye, okaylah tu ek? ta de laa banyak sangat kerje nak wat~ heheh! interior designer : nazatul hanis bt mohamad nazmi.. wow! besh! heeeeheh! banyakkan kerje yang nak dilakukan bermule dari sekarang?




Number 5 ~ : Nak ade rumah sendiri yang secantek ni~

0 comments: