All AboUt LoVe? !

5:10 AM ---
Asalamualaikum. 


       hAri ni saye nak luahkan ketidakpuasan hati.. Koz kan, skank ni.. mane je saye p .. mesty jumpe swEet couple! huhuu~~ sedey.. well.. ape un idop mesty dteruskan ann? an? hah.. smalam mase saye jalan kat tesco.. Time uwh sengsowang, kene dere p bli susu 10 tin~ hahha! ade promosi.. time uwh.. cian at saye! hhuhhuhuuuu! 

        Okay, berbalik pade citer asal.. Time saye ngah nak masuk kat main entrance dye.. saye terserempak ngan satu couple ni. pegang-pegang tangan .. Saye rase dyeowang bawu kawen utt.. bab kat jari masing2 ade cincin kawen.. Mesty anak orang berade kan? cincin unn ntah bape carat ntah.. *jelez!* 
Lebih kurang macam ni laa cincin nyer... tapi batu dye berlian tulen uwh.. bukan warne biru.. Hiuuu~ hah sambung balek.. Pendek kate, kalau sesape nengok dyeowang mesty jeles bab, dyeowang ni sweet sesangat.. alang-alang dah ade kat dalam mall.. ape lagi, curik2 le p kat bahagian baju.. heheh! mase ngah tengok satu baju ni, saye terdengar laa ade sorang girl ni cakap macam ni.. 

" Nak jugak! nah kertas... abang dah janji taw nak tuliskan untuk Sya. (kurang jelas part dye sebut name.. huhuh!)
" Kalau tak nak macam mane?" sorang laki lak cakap. Tetibe timbul satu idea jaat kat pale otak ni, haha! saye unn mengendap depa~
" Tak nak masakkan untuk abang malam ni.. makan dengan kucing sengsowang .." Eh ppuan ni.. ngade2 laks.. tapy, betulke yang lelaki suke ppuan manje? entahlaa~
" Okay2 give up!.. sayang pusing.." Yang husband nyer cakap.. Baru aku prasan yang couple due orang ni couple yang aku jumpe time kat main entrance tadi. Yang si husband ni tulis laa something kat atas tisu. Pen tu dye cilok kat atas meje petugas yang jage baju utt kat situ?haha~ men teke je..
        Tulis punye tulis.. Tetibe , laki tu suwo girl uw pusing balek. Dye kasik  tisu tadi kat wife dye. Wife de senyum je.. Really curious ape yang dye tulis!! Tapi saye tak dapat tengok ape yang dye tulis. Saye ni bukanlaa bionic woman~ hahah! So saye unn terus blah,bb couple tadi cam dah prasan saye kat citu jer? perasaan saye je ke? memang hampe tak dapat tengok ape yang laki uw tulis.! huhhu!
        Entah macam mane ntah, time saye nak bayar susu yang bertin2 uw .. ngan gule2 yang saye beli nak makan dalam kelas nanti... hehe! sempat! saye ternampak couple tadi unn nak bayar barang2 dyeowang gak. Saye ni hampeh siket, saye unn pindah kat blakang dyeowang.. Konon2 tunggu turn nak bayar laa ni.. padahal nak dengar ape yang dyeowang cakap.. huuhuh! 
        Dyeowang cakap bende2 yang tak penting unn.. pas laki uwh turunkan sume barang dari dalam bakul letak atas kaunter, dye letak bakul tadi uw kat tepi kaunter aw.. bab troli je yang boleh dibawe keluar.. saye ternampak tisu bergumpal-gumpal kat dalam bakul uw.. nampak kesan bertulis. Lepas je laki uw abes bayar.. saye cepat2 kuarkan barang yang perlu saye bayar letak atas kaunter.. Time saye buat2 nak letak bakul tadi, saye men cekup je tisu uw.. Saye genggam je sampai kuar dari tesco.Haha! dah ta de kije!!
         Lepas letak barang kat dalam but kete, bapak saye unn memandu laa ke destinasi yang seterusnye.. ahha! baru saye teringat pasal tisu kat tangan saye.. bile saye bukak.. saye tengok laki uw tulis citer pendek gupenye.. sweet gilerrr!

you: Why do you love me?
me: I have no reason.

you didnt like it 'n say

you: No. Give me a reason.
me: Ohkay... 'Coz you're beautiful, caring 'n attractive.

Girl was satisfied,
Then one day she got sick 'n look Terribly Thin, Pale 'n Weak...

you: Do you still love me?
me: Now that you're not pretty 'n attractive do i have a reason to love you?

Girl Cried...
The boy hold her hand 'n say...

me: Now you Understand?

"Love doesn't need reasons.
I Love You 'n still love you no matter what Happens.

Ade lagi nak ikutkan tapi saye tak dapat bace koz tisu uwh dah terkoyak kene peluh saye.. huhuhuh! Sedey je.. tapi kalao saye, saye simpan tisu uw bebaik.. ye laa senang dapat laa katekan.. Huhuh! tapi couple tuh.. memang same padan, same cantik.. yang girl tu daring siket laa.. tapi yag laki tuh nampak cam baek je.. hahah!
       
      Okay laa sampai sini je laa entry kali ni.. everybody deserve to love somebody and to be love rite? hahha~ hiuuu~ dah banyak kali dah jumpe kapel sweet dan bitter ni.. tapi yang ni paling sweet! haha! *Mood gedik * Bubbye my readers! see ya! komen aww! haha~ *desperate je bunyi~


8 comments:

SumBody Me.. said...

jenjalan sini :)

haniz_hamskey! said...

^_^

farah da butterfly said...

sangat sweet la cita nie..=) pandai dik mngintip.. heheh

haniz_hamskey! said...

hahhaha~~ pantang tengok sweet kapel sebenarnye~ hhhhu~ ^_^ thanks akak~ ^_^

cik ella said...

sweet nye..hope my bf cmtu..hhehehe

haniz_hamskey! said...

haha~ sweet kan? huurmmm... same laa hope sangat dapat bf camtuh~ heheh! ^_^

fina afrina said...

aku suker...

haniz_hamskey! said...

hhehe!