Aryniey nyer kejutan yang melande~~ hiuuu!! Y^Y * juraian air mate ~

5:09 AM ---
Walaaaawwweeeeyyyyhhh! aryniey.. giler arr... memacam kejutan yang melande...~ siket je lagi nak masuk hospital kelemahan jantung~ hiiuuu! kalau skali lagi dapat kejutan cam ary ni tak tau laa nak cakap ape~ hiyyyaakkk! haniz fighting! keke!

okay2 kite cite pasal kejut-kejutan ary ni kayh? hehe!

  ==> dapat sejarah lebih dari jangkaan tuh!!! wo0w! exam sejarah dari >E< bertukar jadik >B< ! wO0w! siket je lagi >A< kan? kan? kan?? bdak tak pandai laaa katekan~~ sayu je naseb~ hahaah! naseblaa.. mampoz tak layan~ * evil laugh *

  ==> tetibe miss tan kasik paper bi satu... and guess what!? hehehhe!! tak yah guess laaa.... dapat the highest  mark ~ lalalalaaa~~ rase cam terbang daaah time tuhh~~ kakakaa~ *happyyyyyyynnyyeerrrrr~!!!! * terlebih excited lak.. kakakakaaa~

  ==> hah! ape lagy... semalam kan? kan? kan? nak taw tak? nak taw tak?? eh!! dye ni kan! aku syekel kang! hahaha!~ sengal laaa saye ni! heeee! semalam.. sebab overdose nyer pasal.. tertidur sampai 15 jam! wo0w! actually.. time kol 8 malam tu dah sedar kejap.. tapi bab overdose... lalok siod time uwhh~ perghhh! kepale dah macam trawang2 dahh~~ haha! * ketawe seth tan~ hehehe  !* mase ibu saye cakap saye tidoq selame uwhh! giler arr... siap jatuh katil dahh~~ hahah~

  ==> hah! ape lagii... time pagy tadi.. mase aku melangkah je masuk kat skolah... aku dikejutkan dengan 'scandal ' yang menyaketkan aty! huh! time nak ambek , time tak nak buang! laky jenis ape uwh? huh! nyampah! nyampah!nyampah! hiiuuuu~~  dye kate... " smalam nampak tak abang kat blakang surau? hanis bertugas kat blkang surau kan?" Aku jawabkan dengan jelingan je~ weeeeee!! suke! suke! suke! kahkahkahkah! ~ jahat nyer~ >.<

  ==> Hah! ade lagi.. kali ni major shock! aku tak sangke unn... mase last tadi b4 balek... aku dipanggil ngan cekgu jasmi.. selaku guru kaunseling kat skola kitorang.. aku ni faham.. faham je laa... name je pengawas.. tapi perangai macam kemawas! hahha~~  Dedau je time uuwh... sume dah pucat muke.. yang mane kene panggil laa... tetibe.. diorang cakap... wehh! korang yang aku panggil name ni sume dah jadik pelajar target 8A PMR... actually rahang tadi dah jatuh daahh... bab terkejut yang amat... tapi seb bek sempat betulkan balik~ hehhe! >.< .. tapi.. aku rase tak adil laah... bestfriend aku lebih pandai dari aku... kenape aku yang dapat? rase bersalah sangat.. aku tak sanggup nak nengok muke diorang.. Ya Allah.. Kau kuatkanlah hatiku.. Hiiiuuuu...

         Lastly , kan dah nak cuti ni.. hehhhehe! aku ingat nak carik kije part time.. ley dapat side income time cuti panjang ni... dapat laa aku beli kasut idamanku~ *high heels * heheheheh! o'yeah! suke2~ mintak2 laa gaji dye banyak.. loaded siket.. maken banyak duet semakin kronik laa penyaket gile duet aku ni~ hahaha! $_$ kchingg! (money , money , money !) Kan? kan? kan? sape tak suke duet~ hehhee!

          Kayh laa... sampai sini je laaa oden berceloteh yerr? dah tak terlarat dah tangan ni menaip~ pale pown dah mereng balik~ hah! anyway! sape yang minat korea uwhh... ft island dah kuarkan lagu baru! tajuk dye hello hello! superb! suke! suke! suke! hahahha~ haniz yang sengal ingin manarik diri dari sini~ enjoy okay? ngeee~ ^^ anyeong~ goodbye! bye bye~ !  arrhhhh~~ sedihnyerr nak out~ tapiii........... bye!

0 comments: