anak buah yang memeningkan~ hahahha! ^^

2:19 AM ---
 Umm.... semalam.. time kitorang tengah duduk-duduk kat family hall.. sambil layan novel and mesej..

kitorang pun nampak ade cekelat kat atas meje.. kitorang pun ape lagi.. sambar laa cekelat uwhh.. tetibe ade sorang anak buah aku ni nampak.. dye kate.. 
" Nak jugak...." Kitorang ape lagy... lari arr jejauh.. hahahha! aku ngan akak aku ta bley blah ktawe... 
kitorang boleh jadi lari kat dalam tandas... ingatkan dah selamat.. tetibe, dye cekak pintu tandas ... 
mak aii! terkujat aku.. *jantung dah lari keluar...!
" Nak masuk...." Dye cakap pelahan... terus aku ngan akak aku ketawe nak mampus..! hahah! sengal tahap gaban dehh.....! hahaha! 
Pastu kitorang terus speechless.. kitorang  biaukan je masuk... kitorang ketawe sampai kejang perut...
Patu dye tetibe tanye.. 
" akak.. akak dah kahwin kan?" Akak aku jawab..
" Haah!" Pastu dye kate..
" Kenape akak nampak macam anak dare?" 
"hhaha! akak ni comel kan?" Aku tanye dye.. dia menggeleng.
" akak ni ta comel tapy macam anak dare tue! hahaha!" Nak maty aku ketawe.. sampai jatoh sofa! patah pinggang dehh.. 
" akak... Nak cekelat..." Ingatkan dye dah lupe.. gupe2nye tak.. akak aku  cakp ape ntah.. terus aku ketawe tergolek2! last skali anak akak aku bangun dari tido and nangis. 
huhuhu! bermulelah sengsare aku time tuh bab kene tidokan balik anak buah aku! huhuhhu! cian siod!
" Akak anak dare tue eyyh?" Dye tanye lagi.. Darpd nak nangis terus ketawe cam nak mampoz! hahah! anyway best gak kan dapat anak buah yang happening plus gedik cam dye? tapy sometime pedap gak! sakit aty giler! hahaha! 
" Akak baru 15 sayang oiii!" 
"Hah! anak dare tue laa tu..." Adeesss! penin nak jawab..
bak kate usop wilcha pun..
" Kite bako! hahah! " Sabo je laaa~ =,=" 
hiuuuuu.... akhirnyer dye balik pun ke dunie asal dye kat perak.. lalame kat sini ,, silap2 korang jumpe cik haniz kat hospital bahagie.. hahahha! 
the end laa entry wat kali ni.. enjoy!
bye followers ku yang cintai...
terbaek!


2 comments:

archer lily said...

hahahha...klaka tp ayat ko ada tergantung...first toilet lpas tu sofa..? takkan kat dalam toilet ada sorfa...aq baca pon tergelak la anak dara tue.. hahha><

haniz_hamskey! said...

hhahaha! haah laahh~~ upe~ heheheheeee~~~