picnic ya'll! ^^

11:11 AM ---

 last saturday.. kitorang n family p melawat pantai sat.. wohh! lame tak menghitamkan kulit... tengok.. pic kat atas ni pun dah itam~ hahah! lantak arr... mamp0z tak layan~ heheeee! okayh~ biar saye cecite dari awal ye... sebenarnye... banyak pic kitorang kat dalam kete.. tu yang tak bape nak ' ok ' post yang kali ni.. well.. anyway.. haniz kat sini  nak cite ye! heeeee!



umm... pic ni diambik time sebelum p pantai.. well time ni tunggu abang tak kunjung tibe... berasap pale ayah.. nasib  baiklah tak berapi.. hhahah! time tuh dah ta de kije sangat.. tu yang wat selfcam jap... terbang tudung den wat sehari! uhhhuuu!! *konon2 insap... hahhha!

time ni pulak.... eceh! ahhaha! eksyen siod! hehheeh! nasiblah.. janji eppy betul tak? time ni pun same, belum btolak agy.. time ni suhu ayah dah.. ermm... 40 darjah celcius kot? i guess~ LOL ~ >.<

hurrmmmm! kebosanan thap gaban! hahhaha~~ muke pun toye je.. ~~ ^^~~

adessss!! nampak sume parut yang tercicir kat muke! malu! tapy enterprem punye pasal,, kite redah .. hahha! lately ni banyak entry kat sini dah tk macam dulu... so.. enjoy taw? hahha! ^^

besar siod wa punya kakik~ hahahah! *ta tau malu nyer budak~ heeeeeeee! :)

wahhhhhh! ayunyer~ eceh! hah! lupe! time ni abang haniz still ta blik2 agy... cian kat ayah and ibu.. ayah dan ibu... ayah dan ibu..  engkaulah permulaan kami.... lalallaaaa~~ *ok stop! kite sambung cite balik..


Hah! time ni lagi sepuluh minit lagi nak bertolak.. well tak habis2 selfcam.. sedey korang bile bace kan? kan? kan? huhuhu!

wohhh~~ *no comment~ ^^

hah! this is my lovely sister and danish! my niece! heeeeee! me like! ~~ ^^ ~~ 

danish kate... hah! kite bertolak sekarang! oyeah! setelah berbuih ketiak menunggu, akhirnya bertolak jua! yeyeyeyeyeyeee! ^^ *mood gedik~


tengok betul2 pic ni.. nampak tak muke dak tu kat cermin? heeeeeee! suke3!! <3 ~hahah!

haha! PM! ( Pakcik Manje) hHhahaAHAH! gelaran yang kitorang beri sejak dia ada anak buah ni... cian kat dye.. tue sebelum umor.. Time ni kitorang  dah wat keputusan tinnggalllkannn abang haniz! yeah! hehehehe! rehat sehari dari tengok muke dye~ lalala~

hufffff! pantai ngan uma haniz memang jaoh... so dah buhhsan ni! heeee! tu yang snap pic sat..~

i like this pic for no reason~ heeeee! -W-

gabaknyer senyum! hahaha!


say cheeessssss! ^^

muke danish dah buhsan kerane terlallu lame terperap kat dalam kete..~ ahha!

ahhhhaa! gottcha! danish! agak2nyer dye dah besau encem tak? mintak2 encem~ hahah! * mood gatal~ ekkeke!

hahhhhh! mate yang menunjukkan sesuatu yang buruk akan berlaku! *danish murka~ hahahah!

 
mulut itik... lately ni kitorang ade terbace tentang 25 perkare yang dibenci laki.. salah satunye...
" ko pose dalam fesbuk ko dengan mulut itik! kau pk cantik sangat ke? shit arr.."
ehhh! sesuke aty je nak kutok kitorang.. anyway.. kanak2 .. "dont try this at home.." hahha! LOL ~ 


=D

iKan! Baru mendarat atas pale aku~ hahaha! sebenarnyer yang macam ikan uwhh.. akak aku~ agagaga! * sengal lagi adik aku snap~ hahah!

adess! terdedah segale spare tyre~ hahaha!

mulut ta bley blah .. hahah!

 danish ngah wat perjanjian persahabatan ngan miow kat blakang uwhh.. hahha! dye kate dye tengah wat agreement lah ni! hahah!

alahai! * danish~ would you marry me? heeeee!
gatal shiod! hahaha!

adeesss posing maut leerr! ^^

 peace dan kami memang tak dapat dpisahkan~ hahaha! ayah yang bermuke gangster~ hahah.. bonzer kami nI ! ahahah! >.<


wahh.. masuk majalah libur ni,gerenty ta laku.. hahaha! posing giler maut ~ p/s : sorry ayah! hahah!

eppp! dah malam ke? ta de arr! ni sume ilusi! ya! ilusi! gune flash kut... adek aku kate.. time aku ngah makan lerr ko nak amek gambar..! >.<

and finally.. model yang ditunggu2 hheeeee! chek lon! yay! my grandma.. huurrmmm.. buhsan nampaknye~ tape2 time ni kitorang dah nak balik.. tu yang muke monyok semacam je...

pastu kitorang mandi kat tandas awam yang penuh dengan 'pembunuh' iaitu nyamuk and mandi and balik and tidur dan makan and tidur balik and pergi skolah~ hahah! aku je.. akak aku tak terlibat! p/s : waooooohhhh! muke dah itam dehh... jatuh maruah... bak kate aku pun.. " MampOz tak layan~ haha" Trademark tu.. kasar sikit tapy klakar lah kalau diucapkan.. btol kan? heeeeee!

The End .. 
Berakhirlah sudah cenggite chek lon yang panjang ni~ hahah! sengal lagi.. t bila senang haniz postkan entry baru ya? wait aw! *ngek ngok mood~

0 comments: