snap! SnAp! Snap! hehhe!

11:29 PM ---

Bissmillahirahmanirahim! 
First sekali.. thanks kat fina, t-ma , anis koz give me a good time last saturday! hehe! really happy dehh!
sebenarnye kitorang ni p wat kerje kursus sejarah, tetibe teramek pic lebih banyak dari wat kije! hhehe!
tapy, berbalik pade kisah sebenar, kitorang ni memang kamcing ni! cehh! hah! 
well..  dalam kesakitan pale memikirkan exam yang dah nak dekat ni, 
kawan2 aku yang ni banyak laaa kurangkan beban at pale ni..
tapy seriously, pas kes bapak aku, aku ta pernah nangis, tapi.. 
ary selase ary tu, aku nangis teruk sangat.. 
aku pun ta tahu kenape.. aku tension sangat.. 
aku dah siap berjanji lagi an diri aku, aku tak nak nangis lagi pas ni..
tapy sebabkan tekanan aku menangis.. 
time nangis tu.. aku n dak anis kat padang.. 
die siap cakap an aku,
" nis jangan nangis nis.. aku ta ley nengok kawan aku nangis.." 
time tuh aku bukan lagi lege, tapy lagi sebak..! hahah! terus aku nangis tak ingat dunia.. asal ni?
sampai miss tan tegur.. dye kate, aku dah macam bukan aku. ntahlah.. aku pun ta tau mau cakap ape dehh..
bile aku balik uma , aku tanye mak aku..
" ibu, kalau kite nangis.. kawan kite pun ikut nangis .. itu tanda apa?" 
Mak aku jawab..
"tu bukan kawan, tapi sahabat.." 
Skank bwu aku jumpa sahabat aku yang sebenar.. eceh! hahha! 
balik kepade cite asal.. 
hurrmmm... ntok memendekkan cite yang sememangnye dah panjang ni.. tengoklah pic yang kitorang dah snap ni.. hahha! dah ta de kije sangat time tuh.. siap ley p beli ais pastu suruh kuarge dak fina watkan air! hahaha! sengal lagi!
=D
=D

fina and aku ... cehh! nampak natural siot! aahahah!

anis and Hanis! hehehe! actually, dak anis ni fotogenik gak kan?


muke manyun anis and T-ma yang kebosanan~ haha!

cehh! mate ta bley blah! hahah!

dont you think anis in this photo is better than this blog owner? haha! p/s : mampus ta layan! haha! proud to be me! kakakaka! *mood gedik!

tetibe kitorang p kubur lakk... terus datang rase insap... sekijap je.. pastu majal balek! hahha!

wahh!! 'bunge' yang cantik~ *evil laugh!

cantik arkk aku snap? welll! hehehhe! ta sangke! *terharu.. hahha!

anis yang cute! my bff ni! hahha! =D

erkkkk! aku cekik ko! hahhaha! lol~ >.<

huurrmmm... dont you think this picture too weird? hehhee! ma face! >.<

fina! fina! fina! and hanis yang cute~ hahaha! *mood gedik!

kat sini lah tempat kajian kitorang.. well... tak lahh jaoh mane.. tapi bolehlah jaohnye sampai ley patah tulang belikat dehh.. hhahha!

aniz! <3

mkan2~ hehehe! siap kasik ais lagi.. hahha! wat kenang2ngan yerkk? hhhehehe! 

uwaaa! mate antuuu! *kecuali aku~ hohoho!! (wat buduh sudehh~ hehehe!)

huuhh! ta kenal! *allallalaaa~ (bersiul) >.<

i like this pic ! <3 ~~

uyooohhh! tma! ngancam! hahaha! rempit je kije !


wah3~ pandai aku angkat gupe3nye~ lol~ ^^

i like this pic! hehehhe! <3


paling ta bley blah time dak fina bawak motor...
time tuh dye nak keseberang, tetibe ade kete proton dari arah depan.. seske aty dye je nak berhenti dan jalan.. siket lagi nak kene langgar..
tapy dye bolehkan buat tande rock att aku? giler arr! hahah!
tapy, dye ni pnakut siket..  kalau tibe kat  jalan besar, mesti dye pakse kitorang pakai helmet.. hahha! takut naw! aku kuar tak pakai helmet dpan polis lagi dehh... hahha~ 
kalau nak kene saman pun, gode je polis tuh.. hahaha! sengal lagi.. silap2 terus masuk lokap~ hahah!
selepas antar anis pulang, aku dan tulang belikat yang sakit pun 'memandu' pulang.. cehh! memandu siot! hahah! nasib ko le labu~ hahhaha! k , lah... stakat ni je laa yer aku nak tulis... pelbagai kisah suke dan duke aku selitkan dalam post yang kali ni... 
lastly, kat fina, t-ma, anis, aku happy sangat haritu.. thanks taw.. hilang semua beban kat pale ni.. kadang2 rasa dah tak tertanggung lagi.. tapi dengan adenye gelak ketawe korang.. aku rasa lega sangat2....... =D >.<"


the endddd!!!! o'yeah!~ ^^~

5 comments:

archer lily said...

enko nie nes..memacam ar..huhu..thanks gak...lalala. best an ritu...? memacam kita wat..kalo ko wt lagi post cm ne mst byk follow ko nyer blog..asal tak wat cerpen merapu da la

haniz_hamskey! said...

hahhah! yelaaarrr....! ^^

archer lily said...

ha..tau pon..haha..jgn amek gmbr yg odoh...yg nmpak aq nyer prt,rambut n bagian sensitif da r

archer lily said...

i like your blog...best..haha...memacam ko tls...nk kenakan aq eh?

haniz_hamskey! said...

ahhahaha! biase~~ lalalalalaa~~ ^^~