~ideal type of boy for girl~

9:33 PM ---
boy for girl


first.. Boys must know.. girl tak semestinye ukur korang melalui paras rupe korang... okay admit.. ade laa siket .. or segelintir yang ukur dari paras rupe.. tapi tak sume.. banyak kan skank korang dengar.. laki encem ni suke pukul pompuan.. tapi seriously.. ni bukan cik haniz yang cakap keyh? dengar- dengor orang cakap je~ haha! so yang mane rase encem uwh.. try to be a perfect guy... jangan gunekan kehenseman tu untuk jadik kaki perempuan.. jangan permainkan prasaan dyowang.. jangan gune pakej yang ade semate2 just memain ngan dye.. bak kate orang tue2.. habes madu sepah dibuang rite?
well,, saye percaye.. ade gak yang baek.. tol ark? tak semestinyer dalam setandan pisang tu sume baik.. mesti ade yang dah busuk. t korang nak carik wife korang carik yang bek2 jugak tol ark? t saye admit, bukan sratus peratus salah korang.. kalau girl tak layan tak jadik gak~ ==" hiuu~

okay! berbalik kat citer sebenar.. merewang jaoh dah~ haha! ~ hah! ni senarai lelaki ideal untuk girl.. bagi pandangan girl laaa~ entry kali ni merapu btol larr~ haha~

=> Caring
=>Giler-giler *tapi tak kronik laa~ * 
=>Sweet
=> tak suke memakse. *tapi sometimes.. girl akan pk boy sayang sangat kat dye haha! pelek je*
=> cemburu? ntah.. bagi sesetengah girl.. cemburu tu penting . bab nak taw.. laki tu care tak pasal dye?ntahlah.. no comment~ haha!
=> Encem < tapi segelintir je kut yang tak pntingkan rupe paras.. janji aty baik .. tapi tipulaa kalo girl tak tertarik ngan laki encem tol ark? haha!>
=> Tak tinggal solat.. * gerenty girl suke * hahah!
=> tak banyak songel.. bagi girl.. laki camni susah nak dibawe berunding ~
=>cute ..
=> manje.. tapi bagi saye.. saye tak berape  gemarkan lelaki manje.. saye suke yang bermuscular siket.. sebab saye akan masuk kan golongan laki manje ni kat dalam golongan laki gedik~ huhuu~ sorry~
=> Yang tegas.. tapi janganlaa tegas sangat.. takut girl lari~ haha!

Hurrmmm.. Tu je laa kut~ ta yah bebanyak~ tol arrk? heheh! kang ade yang masuk hospital bahagia semate2 nak memenuhkan kuota ni hah~ hahah!

Huurrmm... extra information ..
~just be ur self.. jangan berpure2 laa.. jangan buang diri yang dulu semate2 nak usha girl.. kalau girl tu sayang kat korang.. dye akan terime korang seadenye.. dont worry laa.. pandai pikat sudeeh~ tu je sifir paling senang~ 


P/s : Soorrry! kalau entry kali ni menyakitkan aty boy sume kayh? just pandangan je~ keke! ^^

0 comments: