Aryniey nyer kejutan yang melande~~ hiuuu!! Y^Y * juraian air mate ~

5:09 AM ---
Walaaaawwweeeeyyyyhhh! aryniey.. giler arr... memacam kejutan yang melande...~ siket je lagi nak masuk hospital kelemahan jantung~ hiiuuu! kalau skali lagi dapat kejutan cam ary ni tak tau laa nak cakap ape~ hiyyyaakkk! haniz fighting! keke!

okay2 kite cite pasal kejut-kejutan ary ni kayh? hehe!

  ==> dapat sejarah lebih dari jangkaan tuh!!! wo0w! exam sejarah dari >E< bertukar jadik >B< ! wO0w! siket je lagi >A< kan? kan? kan?? bdak tak pandai laaa katekan~~ sayu je naseb~ hahaah! naseblaa.. mampoz tak layan~ * evil laugh *

  ==> tetibe miss tan kasik paper bi satu... and guess what!? hehehhe!! tak yah guess laaa.... dapat the highest  mark ~ lalalalaaa~~ rase cam terbang daaah time tuhh~~ kakakaa~ *happyyyyyyynnyyeerrrrr~!!!! * terlebih excited lak.. kakakakaaa~

  ==> hah! ape lagy... semalam kan? kan? kan? nak taw tak? nak taw tak?? eh!! dye ni kan! aku syekel kang! hahaha!~ sengal laaa saye ni! heeee! semalam.. sebab overdose nyer pasal.. tertidur sampai 15 jam! wo0w! actually.. time kol 8 malam tu dah sedar kejap.. tapi bab overdose... lalok siod time uwhh~ perghhh! kepale dah macam trawang2 dahh~~ haha! * ketawe seth tan~ hehehe  !* mase ibu saye cakap saye tidoq selame uwhh! giler arr... siap jatuh katil dahh~~ hahah~

  ==> hah! ape lagii... time pagy tadi.. mase aku melangkah je masuk kat skolah... aku dikejutkan dengan 'scandal ' yang menyaketkan aty! huh! time nak ambek , time tak nak buang! laky jenis ape uwh? huh! nyampah! nyampah!nyampah! hiiuuuu~~  dye kate... " smalam nampak tak abang kat blakang surau? hanis bertugas kat blkang surau kan?" Aku jawabkan dengan jelingan je~ weeeeee!! suke! suke! suke! kahkahkahkah! ~ jahat nyer~ >.<

  ==> Hah! ade lagi.. kali ni major shock! aku tak sangke unn... mase last tadi b4 balek... aku dipanggil ngan cekgu jasmi.. selaku guru kaunseling kat skola kitorang.. aku ni faham.. faham je laa... name je pengawas.. tapi perangai macam kemawas! hahha~~  Dedau je time uuwh... sume dah pucat muke.. yang mane kene panggil laa... tetibe.. diorang cakap... wehh! korang yang aku panggil name ni sume dah jadik pelajar target 8A PMR... actually rahang tadi dah jatuh daahh... bab terkejut yang amat... tapi seb bek sempat betulkan balik~ hehhe! >.< .. tapi.. aku rase tak adil laah... bestfriend aku lebih pandai dari aku... kenape aku yang dapat? rase bersalah sangat.. aku tak sanggup nak nengok muke diorang.. Ya Allah.. Kau kuatkanlah hatiku.. Hiiiuuuu...

         Lastly , kan dah nak cuti ni.. hehhhehe! aku ingat nak carik kije part time.. ley dapat side income time cuti panjang ni... dapat laa aku beli kasut idamanku~ *high heels * heheheheh! o'yeah! suke2~ mintak2 laa gaji dye banyak.. loaded siket.. maken banyak duet semakin kronik laa penyaket gile duet aku ni~ hahaha! $_$ kchingg! (money , money , money !) Kan? kan? kan? sape tak suke duet~ hehhee!

          Kayh laa... sampai sini je laaa oden berceloteh yerr? dah tak terlarat dah tangan ni menaip~ pale pown dah mereng balik~ hah! anyway! sape yang minat korea uwhh... ft island dah kuarkan lagu baru! tajuk dye hello hello! superb! suke! suke! suke! hahahha~ haniz yang sengal ingin manarik diri dari sini~ enjoy okay? ngeee~ ^^ anyeong~ goodbye! bye bye~ !  arrhhhh~~ sedihnyerr nak out~ tapiii........... bye!

my all by mariah carey lyrics~ best!

4:32 AM ---
I am thinking of you 
In my sleepless solitude tonight 
If it’s wrong to love you 
Then my heart just won’t let me right 
Cause I’ve drowned in you 
And I won’t pull through 
Without you by my side 
I’d give my all to have 
Just one more night with you 
I’d risk my life to feel 
Your body next to mine 
Cause I can’t go on 
Living in the memory of our song 
I’d give my all for your love tonight 
Baby can you feel me 
Imagining I’m looking in your eyes 
I can see you clearly 
Vividly emblazoned in my mind 
And yet you’re so far 
Like a distant star 
I’m wishing on tonight 
I’d give my all to have 
Just one more night with you 
I’d risk my life to feel 
Your body next to mine 
Cause I can’t go on 
Living in the memory of our song 
I’d give my all for your love tonight 
I’d give my all to have 
Just one more night with you 
I’d risk my life to feel 
Your body next to mine 
Cause I can’t go on 
Living in the memory of our song 
I’d give my all for your love tonight 
Give my all for your love 
Tonight 




* Even lyric dye len macam siket... tapi.. memang superb! lagu ni.. heheh! maklumlaa... lagu dye ni melewey... siket.. eh! tak! banyak! eh.. ciket! eh banyak laa! siket! banyak! siket! banyak! * gado an diri sendiri~ huhuh! T^T**

~ideal type of boy for girl~

9:33 PM ---
boy for girl


first.. Boys must know.. girl tak semestinye ukur korang melalui paras rupe korang... okay admit.. ade laa siket .. or segelintir yang ukur dari paras rupe.. tapi tak sume.. banyak kan skank korang dengar.. laki encem ni suke pukul pompuan.. tapi seriously.. ni bukan cik haniz yang cakap keyh? dengar- dengor orang cakap je~ haha! so yang mane rase encem uwh.. try to be a perfect guy... jangan gunekan kehenseman tu untuk jadik kaki perempuan.. jangan permainkan prasaan dyowang.. jangan gune pakej yang ade semate2 just memain ngan dye.. bak kate orang tue2.. habes madu sepah dibuang rite?
well,, saye percaye.. ade gak yang baek.. tol ark? tak semestinyer dalam setandan pisang tu sume baik.. mesti ade yang dah busuk. t korang nak carik wife korang carik yang bek2 jugak tol ark? t saye admit, bukan sratus peratus salah korang.. kalau girl tak layan tak jadik gak~ ==" hiuu~

okay! berbalik kat citer sebenar.. merewang jaoh dah~ haha! ~ hah! ni senarai lelaki ideal untuk girl.. bagi pandangan girl laaa~ entry kali ni merapu btol larr~ haha~

=> Caring
=>Giler-giler *tapi tak kronik laa~ * 
=>Sweet
=> tak suke memakse. *tapi sometimes.. girl akan pk boy sayang sangat kat dye haha! pelek je*
=> cemburu? ntah.. bagi sesetengah girl.. cemburu tu penting . bab nak taw.. laki tu care tak pasal dye?ntahlah.. no comment~ haha!
=> Encem < tapi segelintir je kut yang tak pntingkan rupe paras.. janji aty baik .. tapi tipulaa kalo girl tak tertarik ngan laki encem tol ark? haha!>
=> Tak tinggal solat.. * gerenty girl suke * hahah!
=> tak banyak songel.. bagi girl.. laki camni susah nak dibawe berunding ~
=>cute ..
=> manje.. tapi bagi saye.. saye tak berape  gemarkan lelaki manje.. saye suke yang bermuscular siket.. sebab saye akan masuk kan golongan laki manje ni kat dalam golongan laki gedik~ huhuu~ sorry~
=> Yang tegas.. tapi janganlaa tegas sangat.. takut girl lari~ haha!

Hurrmmm.. Tu je laa kut~ ta yah bebanyak~ tol arrk? heheh! kang ade yang masuk hospital bahagia semate2 nak memenuhkan kuota ni hah~ hahah!

Huurrmm... extra information ..
~just be ur self.. jangan berpure2 laa.. jangan buang diri yang dulu semate2 nak usha girl.. kalau girl tu sayang kat korang.. dye akan terime korang seadenye.. dont worry laa.. pandai pikat sudeeh~ tu je sifir paling senang~ 


P/s : Soorrry! kalau entry kali ni menyakitkan aty boy sume kayh? just pandangan je~ keke! ^^

cermin mate abang yang cantek! heheheheh!

11:56 PM ---
tengokk laaa pic-pic ni yeerr~ hhehhe! ley jadik naak kuar turon town pakai cermin mate laki? kekek! ta pe laa~~ tapi memang besh pakai cermin tuh~ heheheh!









Uwwaaaa!!! 

best gilerrrr pakai cermin mate gupe2nyer~ heeeee! * jakun* hahahah!

anak buah yang memeningkan~ hahahha! ^^

2:19 AM ---
 Umm.... semalam.. time kitorang tengah duduk-duduk kat family hall.. sambil layan novel and mesej..

kitorang pun nampak ade cekelat kat atas meje.. kitorang pun ape lagi.. sambar laa cekelat uwhh.. tetibe ade sorang anak buah aku ni nampak.. dye kate.. 
" Nak jugak...." Kitorang ape lagy... lari arr jejauh.. hahahha! aku ngan akak aku ta bley blah ktawe... 
kitorang boleh jadi lari kat dalam tandas... ingatkan dah selamat.. tetibe, dye cekak pintu tandas ... 
mak aii! terkujat aku.. *jantung dah lari keluar...!
" Nak masuk...." Dye cakap pelahan... terus aku ngan akak aku ketawe nak mampus..! hahah! sengal tahap gaban dehh.....! hahaha! 
Pastu kitorang terus speechless.. kitorang  biaukan je masuk... kitorang ketawe sampai kejang perut...
Patu dye tetibe tanye.. 
" akak.. akak dah kahwin kan?" Akak aku jawab..
" Haah!" Pastu dye kate..
" Kenape akak nampak macam anak dare?" 
"hhaha! akak ni comel kan?" Aku tanye dye.. dia menggeleng.
" akak ni ta comel tapy macam anak dare tue! hahaha!" Nak maty aku ketawe.. sampai jatoh sofa! patah pinggang dehh.. 
" akak... Nak cekelat..." Ingatkan dye dah lupe.. gupe2nye tak.. akak aku  cakp ape ntah.. terus aku ketawe tergolek2! last skali anak akak aku bangun dari tido and nangis. 
huhuhu! bermulelah sengsare aku time tuh bab kene tidokan balik anak buah aku! huhuhhu! cian siod!
" Akak anak dare tue eyyh?" Dye tanye lagi.. Darpd nak nangis terus ketawe cam nak mampoz! hahah! anyway best gak kan dapat anak buah yang happening plus gedik cam dye? tapy sometime pedap gak! sakit aty giler! hahaha! 
" Akak baru 15 sayang oiii!" 
"Hah! anak dare tue laa tu..." Adeesss! penin nak jawab..
bak kate usop wilcha pun..
" Kite bako! hahah! " Sabo je laaa~ =,=" 
hiuuuuu.... akhirnyer dye balik pun ke dunie asal dye kat perak.. lalame kat sini ,, silap2 korang jumpe cik haniz kat hospital bahagie.. hahahha! 
the end laa entry wat kali ni.. enjoy!
bye followers ku yang cintai...
terbaek!