picnic ya'll! ^^

11:11 AM ---

 last saturday.. kitorang n family p melawat pantai sat.. wohh! lame tak menghitamkan kulit... tengok.. pic kat atas ni pun dah itam~ hahah! lantak arr... mamp0z tak layan~ heheeee! okayh~ biar saye cecite dari awal ye... sebenarnye... banyak pic kitorang kat dalam kete.. tu yang tak bape nak ' ok ' post yang kali ni.. well.. anyway.. haniz kat sini  nak cite ye! heeeee!



umm... pic ni diambik time sebelum p pantai.. well time ni tunggu abang tak kunjung tibe... berasap pale ayah.. nasib  baiklah tak berapi.. hhahah! time tuh dah ta de kije sangat.. tu yang wat selfcam jap... terbang tudung den wat sehari! uhhhuuu!! *konon2 insap... hahhha!

time ni pulak.... eceh! ahhaha! eksyen siod! hehheeh! nasiblah.. janji eppy betul tak? time ni pun same, belum btolak agy.. time ni suhu ayah dah.. ermm... 40 darjah celcius kot? i guess~ LOL ~ >.<

hurrmmmm! kebosanan thap gaban! hahhaha~~ muke pun toye je.. ~~ ^^~~

adessss!! nampak sume parut yang tercicir kat muke! malu! tapy enterprem punye pasal,, kite redah .. hahha! lately ni banyak entry kat sini dah tk macam dulu... so.. enjoy taw? hahha! ^^

besar siod wa punya kakik~ hahahah! *ta tau malu nyer budak~ heeeeeeee! :)

wahhhhhh! ayunyer~ eceh! hah! lupe! time ni abang haniz still ta blik2 agy... cian kat ayah and ibu.. ayah dan ibu... ayah dan ibu..  engkaulah permulaan kami.... lalallaaaa~~ *ok stop! kite sambung cite balik..


Hah! time ni lagi sepuluh minit lagi nak bertolak.. well tak habis2 selfcam.. sedey korang bile bace kan? kan? kan? huhuhu!

wohhh~~ *no comment~ ^^

hah! this is my lovely sister and danish! my niece! heeeeee! me like! ~~ ^^ ~~ 

danish kate... hah! kite bertolak sekarang! oyeah! setelah berbuih ketiak menunggu, akhirnya bertolak jua! yeyeyeyeyeyeee! ^^ *mood gedik~


tengok betul2 pic ni.. nampak tak muke dak tu kat cermin? heeeeeee! suke3!! <3 ~hahah!

haha! PM! ( Pakcik Manje) hHhahaAHAH! gelaran yang kitorang beri sejak dia ada anak buah ni... cian kat dye.. tue sebelum umor.. Time ni kitorang  dah wat keputusan tinnggalllkannn abang haniz! yeah! hehehehe! rehat sehari dari tengok muke dye~ lalala~

hufffff! pantai ngan uma haniz memang jaoh... so dah buhhsan ni! heeee! tu yang snap pic sat..~

i like this pic for no reason~ heeeee! -W-

gabaknyer senyum! hahaha!


say cheeessssss! ^^

muke danish dah buhsan kerane terlallu lame terperap kat dalam kete..~ ahha!

ahhhhaa! gottcha! danish! agak2nyer dye dah besau encem tak? mintak2 encem~ hahah! * mood gatal~ ekkeke!

hahhhhh! mate yang menunjukkan sesuatu yang buruk akan berlaku! *danish murka~ hahahah!

 
mulut itik... lately ni kitorang ade terbace tentang 25 perkare yang dibenci laki.. salah satunye...
" ko pose dalam fesbuk ko dengan mulut itik! kau pk cantik sangat ke? shit arr.."
ehhh! sesuke aty je nak kutok kitorang.. anyway.. kanak2 .. "dont try this at home.." hahha! LOL ~ 


=D

iKan! Baru mendarat atas pale aku~ hahaha! sebenarnyer yang macam ikan uwhh.. akak aku~ agagaga! * sengal lagi adik aku snap~ hahah!

adess! terdedah segale spare tyre~ hahaha!

mulut ta bley blah .. hahah!

 danish ngah wat perjanjian persahabatan ngan miow kat blakang uwhh.. hahha! dye kate dye tengah wat agreement lah ni! hahah!

alahai! * danish~ would you marry me? heeeee!
gatal shiod! hahaha!

adeesss posing maut leerr! ^^

 peace dan kami memang tak dapat dpisahkan~ hahaha! ayah yang bermuke gangster~ hahah.. bonzer kami nI ! ahahah! >.<


wahh.. masuk majalah libur ni,gerenty ta laku.. hahaha! posing giler maut ~ p/s : sorry ayah! hahah!

eppp! dah malam ke? ta de arr! ni sume ilusi! ya! ilusi! gune flash kut... adek aku kate.. time aku ngah makan lerr ko nak amek gambar..! >.<

and finally.. model yang ditunggu2 hheeeee! chek lon! yay! my grandma.. huurrmmm.. buhsan nampaknye~ tape2 time ni kitorang dah nak balik.. tu yang muke monyok semacam je...

pastu kitorang mandi kat tandas awam yang penuh dengan 'pembunuh' iaitu nyamuk and mandi and balik and tidur dan makan and tidur balik and pergi skolah~ hahah! aku je.. akak aku tak terlibat! p/s : waooooohhhh! muke dah itam dehh... jatuh maruah... bak kate aku pun.. " MampOz tak layan~ haha" Trademark tu.. kasar sikit tapy klakar lah kalau diucapkan.. btol kan? heeeeee!

The End .. 
Berakhirlah sudah cenggite chek lon yang panjang ni~ hahah! sengal lagi.. t bila senang haniz postkan entry baru ya? wait aw! *ngek ngok mood~

snap! SnAp! Snap! hehhe!

11:29 PM ---

Bissmillahirahmanirahim! 
First sekali.. thanks kat fina, t-ma , anis koz give me a good time last saturday! hehe! really happy dehh!
sebenarnye kitorang ni p wat kerje kursus sejarah, tetibe teramek pic lebih banyak dari wat kije! hhehe!
tapy, berbalik pade kisah sebenar, kitorang ni memang kamcing ni! cehh! hah! 
well..  dalam kesakitan pale memikirkan exam yang dah nak dekat ni, 
kawan2 aku yang ni banyak laaa kurangkan beban at pale ni..
tapy seriously, pas kes bapak aku, aku ta pernah nangis, tapi.. 
ary selase ary tu, aku nangis teruk sangat.. 
aku pun ta tahu kenape.. aku tension sangat.. 
aku dah siap berjanji lagi an diri aku, aku tak nak nangis lagi pas ni..
tapy sebabkan tekanan aku menangis.. 
time nangis tu.. aku n dak anis kat padang.. 
die siap cakap an aku,
" nis jangan nangis nis.. aku ta ley nengok kawan aku nangis.." 
time tuh aku bukan lagi lege, tapy lagi sebak..! hahah! terus aku nangis tak ingat dunia.. asal ni?
sampai miss tan tegur.. dye kate, aku dah macam bukan aku. ntahlah.. aku pun ta tau mau cakap ape dehh..
bile aku balik uma , aku tanye mak aku..
" ibu, kalau kite nangis.. kawan kite pun ikut nangis .. itu tanda apa?" 
Mak aku jawab..
"tu bukan kawan, tapi sahabat.." 
Skank bwu aku jumpa sahabat aku yang sebenar.. eceh! hahha! 
balik kepade cite asal.. 
hurrmmm... ntok memendekkan cite yang sememangnye dah panjang ni.. tengoklah pic yang kitorang dah snap ni.. hahha! dah ta de kije sangat time tuh.. siap ley p beli ais pastu suruh kuarge dak fina watkan air! hahaha! sengal lagi!
=D
=D

fina and aku ... cehh! nampak natural siot! aahahah!

anis and Hanis! hehehe! actually, dak anis ni fotogenik gak kan?


muke manyun anis and T-ma yang kebosanan~ haha!

cehh! mate ta bley blah! hahah!

dont you think anis in this photo is better than this blog owner? haha! p/s : mampus ta layan! haha! proud to be me! kakakaka! *mood gedik!

tetibe kitorang p kubur lakk... terus datang rase insap... sekijap je.. pastu majal balek! hahha!

wahh!! 'bunge' yang cantik~ *evil laugh!

cantik arkk aku snap? welll! hehehhe! ta sangke! *terharu.. hahha!

anis yang cute! my bff ni! hahha! =D

erkkkk! aku cekik ko! hahhaha! lol~ >.<

huurrmmm... dont you think this picture too weird? hehhee! ma face! >.<

fina! fina! fina! and hanis yang cute~ hahaha! *mood gedik!

kat sini lah tempat kajian kitorang.. well... tak lahh jaoh mane.. tapi bolehlah jaohnye sampai ley patah tulang belikat dehh.. hhahha!

aniz! <3

mkan2~ hehehe! siap kasik ais lagi.. hahha! wat kenang2ngan yerkk? hhhehehe! 

uwaaa! mate antuuu! *kecuali aku~ hohoho!! (wat buduh sudehh~ hehehe!)

huuhh! ta kenal! *allallalaaa~ (bersiul) >.<

i like this pic ! <3 ~~

uyooohhh! tma! ngancam! hahaha! rempit je kije !


wah3~ pandai aku angkat gupe3nye~ lol~ ^^

i like this pic! hehehhe! <3


paling ta bley blah time dak fina bawak motor...
time tuh dye nak keseberang, tetibe ade kete proton dari arah depan.. seske aty dye je nak berhenti dan jalan.. siket lagi nak kene langgar..
tapy dye bolehkan buat tande rock att aku? giler arr! hahah!
tapy, dye ni pnakut siket..  kalau tibe kat  jalan besar, mesti dye pakse kitorang pakai helmet.. hahha! takut naw! aku kuar tak pakai helmet dpan polis lagi dehh... hahha~ 
kalau nak kene saman pun, gode je polis tuh.. hahaha! sengal lagi.. silap2 terus masuk lokap~ hahah!
selepas antar anis pulang, aku dan tulang belikat yang sakit pun 'memandu' pulang.. cehh! memandu siot! hahah! nasib ko le labu~ hahhaha! k , lah... stakat ni je laa yer aku nak tulis... pelbagai kisah suke dan duke aku selitkan dalam post yang kali ni... 
lastly, kat fina, t-ma, anis, aku happy sangat haritu.. thanks taw.. hilang semua beban kat pale ni.. kadang2 rasa dah tak tertanggung lagi.. tapi dengan adenye gelak ketawe korang.. aku rasa lega sangat2....... =D >.<"


the endddd!!!! o'yeah!~ ^^~